Kurban Bayramı Kutlama Mesajları

Kurban bayramı kutlama mesajları, resimli kurban bayramı sözleri, kurban bayramı ile ilgili mesajlar sayfamızda resmi kurban bayramı mesajları da yer almaktadır. İslam aleminde her yıl Kurban Bayramı kutlanmaktadır. İşte bu yüzden bugün sizin için sevdiklerinizi bayramını kutlamak adına en uygun mesajları seçtik. Yüreğine mübarek Kurban Bayramı’nın neşesinin güzel bir manzarasını yağdıran ve çokça sevgi besleyen sevgili bir dost için en güzel Kurban Bayramı mesajlarının ayırt edici bir rengini sizin için paylaştık.

Kalbinin derinliklerinde iyilik ve huzur, sizin için her yaş grubuna ve aynı zamanda uzak veya yakın tüm durumlara uygun bir arkadaşa veya aileye paylaştığınız herhangi bir sevgili dosta yönelik Kurban Bayramı mesajlarını seçtik. Bayram sevincini ister kısa mesajlarla ister sosyal medya platformları ile sevdiklerinize gönderebilir bu güzel bayram sevincine ortak olabilirsiniz.

Kurban Bayramı Mesajları

Kurban Bayramı neşeyle, mutlulukla, yüzünüze çarpan zarafetle dolup taşsın… Kurban Bayramınız mübarek olsun, Allah hayırlarınızı kabul etsin.

Siz takipçilerime tüm sevgi ve saygılarımı sunuyor, sizlerin ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutlar, Allah’ın bizlere ve sizlere hayır ve güzellikler getirmesini diliyorum.

Kurban Bayramınızı en içten dileklerimizle iletmek istediğimiz duygularımızı ifade etmekte kelimeler yetersiz kalabilir ama kalbimiz ve tüm sevgimiz sizinle. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Herkesin gönlünden bazı endişeleri giderdiği, ruhlarınıza neşe, mutluluk ve saflık katan bir Kurban Bayramı geçirmesini temenni eder, Kurban Bayramınızı kutlarım, Allah hayırlarınızı kabul etsin.

Her yıl kalpleriniz neşeyle çiçek açar, ışıkla parlar. Kurban Bayramınız Mübarek olsun, keyifle, neşeyle ve sevgiyle selamlıyorum.

Mübarek Kurban Bayramı münasebetiyle, “İsim” size en güzel tebrik ve en iyi dileklerimizi iletir, Yüce Allah’tan size ve İslam aleminin halklarına hayır getirmesini niyaz ederiz.

Kurban Bayramı vesilesiyle size ithaf ediyorum, Allah samimi amellerinizi kabul etsin ve O’na itaatle kalplerinizi sevindirsin, Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Kurban Bayramı Kutlama Mesajı
Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Kalplerde sevgi dolu bayramlar geldi ve dualarımızda sizin için neşe ve mutlulukla dolu içten dualarınız var her yıl ve siz zamanın değişmeyen güzelleri kurban bayramınız mübarek olsun.

Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve Kurban Bayramın mübarek olsun!

Sevap kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramı’nızın yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle.. Kurban Bayramınız mübarek olsun, tüm dertleriniz deva bulsun.

Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Kurban Bayramın mübarek olsun.

Kurban Bayramı’nızın büyük bir mutlulukla gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğiyle iyi bayramlar.

Kurban Bayramı İle İlgili Sözler / Kısa / Yeni

İslam’ın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet Hz. Muhammed komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun Kurban Bayramın mübarek olsun.

En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak ‘merhabadır’ bayramlar. Kurban Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun.

Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın Kurban Bayramın kutlu olsun.

Kurban Bayramı Mesajı
Kurban Bayramı Mesajı

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun Kurban Bayramınız hayırlara vesile olsun.

Delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına guzele.com en sıcak “merhabadır” bayramlar. Kurban Bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun.

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Kurban Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

Allah’ın rahmeti üzerine olsun. Sana gelen her iyilik Allah’tandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekanın cennet, yuvan huzurlu, kalbin Allah ile dolu kurban bayramın mübarek olsun.

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Zamana ve mekana sığmayan bir bereketle bereketlenmek ve bağışlanmış olmanın o şerefli makamına erişmiş olmak temennisiyle Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesi dileğimle. Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara.

Kurban Bayramı Kutlama sözleri
Kurban Bayramı Kutlama sözleri

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın Kurban Bayramın kutlu olsun.

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine www.guzele.com vesile olan Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Kurban Bayramın mübarek olsun. İyi bayramlar.

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Bayramlar dileğiyle.

Resmi Kurban Bayramı Kutlama Mesajları

Bayramınız, yeni bir günün güneşi gibi yüzleri gülümseten iyilik, neşe ve mutluluk esintileri getirsin. Kurban Bayramınızı kutlu ve mübarek olsun.

Sevgilerimle, mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, Allah’tan hayırlarla, haklarla, geçirmesini diler, hayatınızda mutluluklar ve başarılar dilerim, Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Kurban Bayramı Kutlama Mesajları
Kurban Bayramı Kutlama Mesajları

Hepinize en içten duygularımızı sunar, iyilik, sağlık ve sonsuz mutluluklar dileriz. Mübarek Kurban Bayramınızı kendi adıma ve ‘’isim’’ adına tebrik eder, Kutlarım.

Tüm sevdiklerimin ve kalbimde değer verdiklerimin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sıhhat ve afiyetlerini Cenâb-ı Hak’tan niyaz ederim.

Allah sevinçlerinizi daim etsin, sevinçleriniz gizlenmesin, Kurban Bayramı’nın özü sağlığınıza, esenliğinize, gönüllerinizin esenliği ile dolsun.

Herkesin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, Allah’ın bizlere ve sizlere sağlık, sıhhat ve afiyet getirmesini dilerim.

Allah’ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. Ailem, dostlarım ve tüm muhterem insanların Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, Allah bizden ve sizlerden kabul eylesin.

Kurban Bayramı Kutlama Mesajı
Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

İslam ve Türk aleminin mübarek Kurban Bayramını tebrik eder, Ülkemizde barış ve hoşgörünün hakim olmasını temenni ederim.

Bayramınız mutlulukla dolu, neşeyle sarmalanmış, sıhhatiniz ve afiyetiniz bol olsun Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Muharrem ayının ihramıyla, duaların yerine getirilmesiyle, Arefe’de kıyam edenlerin dualarıyla, kurban edenlerin hidayetiyle ve Rahman olan Rabbimin mağfiretiyle, büyük Hac Bayramınızı tebrik ederim.

Ülkemizin, yönetenlerin ve milletin mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, nice seneler sıhhat ve afiyet içerisinde bizlere kavuşturmasını Allah’tan niyaz ederim. Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Tüm aile, dost ve meslektaşlarımın mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, nice senelere Allah’tan rahmet, selam ve saygılar sunarım.

Tüm sevdiklerimin ve dostlarımın mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, Allah İslam ve Türk alemini hayır, hak ve bereketle mübarek eylesin Ya Rabbi.

Yaklaşan Kurban Bayramınızı tebrik eder, mübarek Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım, sevgilerimi sunarım.

Kurban Bayramı Kutlama Mesaj
Kurban Bayramı Kutlama Mesaj

Her yıl Kurban Bayramı münasebetiyle Allah’a daha yakın oluyoruz. Ben de Cenab-ı Allah’tan bizi cehennem ateşinden azat etmesini ve nice seneler Kurban bayramını bizlere sağlıklı olarak geri getirmesini niyaz ediyorum.

“İsim” ailesi, mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle Rabbim’den bizden ve sizden yapılan salih amelleri kabul etmesini ve bize, size ve İslam alemine iade etmesini niyaz eder. Milletimize emniyet ve refah ihsan eylemesini temenni ederim. Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım

Hepinizin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, Allah bizden ve sizden taatlerimizi kabul eylesin, saadetinizi büyük ve daim kılsın, Allah hayırla karşılamayı nasip etsin.

Bayramınız mübarek olsun, Allah bizden ve sizden kabul eylesin, mübarek Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sağlık ve esenlik www.guzele.com içinde geri getirmesini dilerim.

Tüm sevgi ve içtenlik ve saygı duygularıyla tüm dostların Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlık, sıhhat ve esenlik dolu bir bayram dilerim.

Tüm aile ve dostların Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, bizlere ve İslam alemine hayır, sıhhat, bereket, emniyet ve istikrar içinde geri dönmesini temenni eder, her yıl sağlık ve sıhhat içinde olmanızı temenni ederim.

Yorum yapın