Terazi Burcu En İyi ve En Kötü 10 Kişilik Özelliği

Terazi burcu, Zodyak’ın yedinci işaretidir. 23 Eylül ve aynı zamanda sonbahar mevsiminin de başlangıcı olan 22 Ekim tarihleri arasında doğduysanız Terazi Güneşi burcunuz var demektir.

Sezonun ilk fincan kakaosunun tadını çıkarmak ve doğum gününüz için sıcacık çoraplarınızı ve kazaklarınızı çıkarmak Terazi burcunda doğmanın faydalarından sadece birkaçı.

Terazi nedir?

Terazi sembolü, bir hayvan olmadığı için benzersizdir. Ancak, daha doğru olamazdı. Terazi burcunun sembolü terazidir. Terazi’nin dünyasındaki her şey tıpkı bir terazi gibi dengede olmalıdır. Terazi, adalet sağlanmadıkça kendini iyi hissetmez ve her şey eşit ve mükemmel bir uyum içindedir.

Sevgi, barış ve güzellik ile karakterize edilen Terazi kişiliği, kesinlikle en adil olanıdır.

Terazi üç Hava burcundan biridir; Ancak, İkizler veya Kova’nın aksine, Terazi güçlü bir hava akımı değildir. Bunun yerine Terazi, İkizler ve Kova’nın güçlü varlığını barışçıl, daha uyumlu bir esintiye yönlendirmeye çalışır.

Terazi bizi yavaşlamaya ve havadaki bu hoş değişikliğin tadını çıkarmaya teşvik eder, ancak bu muhtemelen Terazi’nin en büyük düşüşlerinden biridir. Başkalarını çok derinden önemserler ve yalnızca kendi fikirleri ve iyiliği için değil, aynı zamanda etraflarındaki herkes için de güçlü bir sorumluluk duygusu hissederler.

Terazi genellikle başkalarının ne düşündüğünü biraz fazla önemsemekten suçludur. Bu onların kendi bireyselliklerini gözden kaybetmelerine neden olarak Terazi’nin zayıf yönlerinden biri haline gelebilir. Terazi sonunda gerçek benliklerini bulabilecektir – oraya gitme yolculuğu çoğu burçtan biraz daha uzun sürecektir.

Terazi bağımsızlık ihtiyacından yoksun olsa da, masaya getirecek ilginç fikirlerin sıkıntısı yoktur. Diğer Hava burçları gibi Terazi de entelektüeldir ve her zaman yeni fikirleri iletmeye hazırdır.

Bununla birlikte, Terazi bir karar vermeye çalışırken, yani gerçekten bir karar verirlerse, muhtemelen bir öğle yemeği molası için zamanınız olması gerekir. Terazi söz konusu olduğunda kararlar asla hafife alınmaz, çünkü her faktörü dikkate almaya ve bir değerlendirmeye gelmeden önce herkesin fikrini incelemeye özen gösterirler.

Terazi, aşk ve güzellik gezegeni Venüs tarafından yönetilir, ancak Roma tanrıçası için de zorlayıcı bir argüman var. Venüs’ten büyük ölçüde etkilendikleri için Terazi’nin neden bu kadar derin bir sevgiye sahip olduğu şaşırtıcı değil.

5 Olumlu Terazi Kişilik Özelliği

1. Kooperatif

Teraziler takım halinde çalışmayı sever. Bu herkes için doğru olmayabilir, ancak gruplar halinde iyi çalışırlar. Birlikte tartışmayı ve çözüm bulmayı severler, bu da onların denge sevgisine dalar.

Teraziler, herkesin harika bir bütün yaratmak için üzerine düşeni yapmasından hoşlanır. Bunlar olduğundan Kardinal işareti grup projeleri kendi türden bir şey bu yüzden, bunlar, doğal liderleri. Başka bir deyişle, ekip çalışması rüyayı çalıştırır!

2. Sosyal

Terazi, Zodyak’ın sosyal kelebeğidir. Birçok işaret, Terazi’nin kusursuz sosyal becerilerini kıskanır, çünkü daha üst sıralarda yer alan çok az kişi vardır.

Sosyal olmak, insanların etrafında olmayı sevdikleri için sosyallik Terazi olmanın temelidir. Yeni insanlarla tanışmak ve onları tanımak da dahil olmak üzere yeni şeyler öğrenmekten hoşlanırlar – yani onları neyin heyecanlandırdığını, güldürdüğünü veya ağlattığını öğrenmek.

3. Zeki

Terazilerin her zaman söyleyecek esprili bir şeyleri vardır, bu da onları harika sohbetçiler yapar. Aynı zamanda çok hızlı düşünürler, bu da onları mükemmel problem çözücüler yapar. Kendinizi zor bir durumda bulursanız, Terazi arkadaşınıza bakın ve büyük olasılıkla sizi bundan kurtarabilirler.

4. Dinleyici

Terazi, adalete ve hakkaniyete çok bağlı hisseder çünkü her şeyin dengeli olmasını isterler. Bir karar verilmeden önce herkesin dinlendiğinden emin olurlar (yine de muhtemelen karar vermeyeceklerdir).

5. İdealist

Terazi insanlardaki en iyiye inanır. İyimser yapıları nedeniyle iyi tarafından bakmanın en iyi örneğidirler. Başlangıç olarak kimse onların gözünde kötü değildir, bu da nefretin bu kadar çok olduğu bu günlerde iyi bir niteliktir.

5 Negatif Terazi Kişilik Özelliği

1. Kararsızlık

Terazi dengeyi ve simetriyi sever, bu nedenle karar vermeye çalışırken tüm seçenekleri tartarlar. Ancak saatlerce artılarını ve eksilerini saplantı haline getirebilirler ve büyük bir fırsatı kaçırabilirler.

Kendilerini kaybetmelerine yol açabilecek her bakış açısına bakarlar. Teraziler, herkese en uygun kararı vermek ister ve bu da çoğu zaman tamamen kaybetmelerine neden olur.

2. Tartışmasız

Teraziler, bir barış gücü olarak doğal konumlarından dolayı yüzleşmekten hoşlanmazlar. Başkalarının uzlaşma yoluyla bir çözüme ulaşmasına yardım etme olasılıkları daha yüksektir, ancak sorunlarına gelince, sadece halının altına süpürürler.

3. Kendine acıma

Teraziler konu trajedi olduğunda biraz bencildir. Terazi için işler iyi gitmediğinde, sadece kendileriyle ilgilendikleri ve büyük resmi görmekte zorlandıkları tünel vizyonuna girerler.

Bu nedenle, hayal kırıklıkları içinde oyalanabilirler ve kendileri için bir acıma partisi düzenlerler.

4. Güvenilmez

Terazilerin kararsızlıkları ve tek bir şeye bağlı kalamamaları nedeniyle kararsız ve uçarı oldukları bilinmektedir. Sosyal yapıları gereği sır tutamazlar ve fırsat verildiğinde kolayca dedikoducu olabilirler.

5. Boşuna

Venüs tarafından yönetilen Terazi güzel şeyleri sever. Hazırlanmak için fazladan beş dakikalarını alacaklar (saatlerce tımarlanıp bakım yaptıktan sonra bile) ve yaşlanmayı önlemek için cilt bakım rutinlerini bir sonraki seviyeye taşıyacak işaretlerdir.

Bu, büyük olasılıkla daha az çekici buldukları insanlarla takılmayacakları için ilişkiler kurmanın önüne geçebilir.

Terazi Kişiliğiyle İlişkilendirme İpuçları

1. Ne pahasına olursa olsun yüzleşmekten kaçının.

Teraziler yüzleşmekten nefret eder, bu yüzden onlarla kavga etmemeye çalışın. Aynı fikirde değilseniz veya bir sorununuz varsa, konuyu agresif olmayan bir şekilde gün ışığına çıkarmak en iyisidir. Bir yüzleşme gibi gelmiyorsa, Terazi bunu konuşmaya açıktır.

2. Onları güzel şeylerle kuşatın.

Bir Terazi’yi bir sanat galerisine götürün, ona çiçek alın veya mum ışığında bir akşam yemeği hazırlayın. Bunun için seni sevecekler. Terazi doğası gereği güzel görünmek ister, bu yüzden hazırlanmaları biraz uzun sürdüğünde üzülmeyin veya hayal kırıklığına uğramayın.

3. Onları eleştirmeyin.

Teraziler hassastır, bu nedenle, özellikle de görünüşleri söz konusu olduğunda, onlarla sürekli alay etmek iyi bir fikir değildir. Bunda mizah bulamıyorlar.

Ayrıca, görünüşleri hakkında potansiyel olarak utanç verici olabilecek bir şeye dikkatlerini çekmek istiyorsanız – örneğin kıyafetlerinde bir çıkartma varsa – bunu bir olay yaratmak yerine ince bir şekilde yapın.

Terazi için En İyi Terazi Uyumluluğu ve İlişki Önerileri

Terazi uyumluluğu söz konusu olduğunda , bu burç en çok diğer Hava burçları, İkizler ve Kova ve Ateş burçları, Koç ve Yay ile uyumludur.

Terazi ve İkizler

Terazi doğal olarak çekicidir ve onları karşı konulmaz kılan güzel bir enerji yayar. Derin, anlamlı bir romantik ilişkiye ihtiyaç duyarlar ve hayatta kalabilmesi için eşit bir birliktelik olması da çok önemlidir. Bu yüzden Terazi burcu ve İkizler burcu iyi bir uyum sağlar.

Terazi’nin ilişkilerinde kendilerini kaybetmesi kolaydır, bu her iki işaret için de biraz sorun olabilir.

Bu çiftin sorunlarının çoğu, İkizler’in Terazi’den daha bağımsız olduğu gerçeğinde yatacaktır. İkizler şüphesiz Terazi ile olan ilişkilerini sevse de, kendi işlerini yapmaya da değer verirler. Bu, Terazilerin kafalarını toparlamakta zorlandıkları bir şeydir.

İkizler’in kişiliğiyle çatışabilecek olan tüm zamanlarını partnerleriyle geçirmekten çekinmezler. İşin iyi yanı, her iki burç da mükemmel iletişimciler olduğundan ve Terazi barışı korumada ve eşitliği sağlamada harika olduğundan, sorunları her zaman hızlı ve diplomatik bir şekilde çözülür.

Terazi ve Kova

Bu ikili karmaşıklıktan başka bir şey değil. Zodyak için çok kaygısız ve eğlenceli bir eşleşme. Her ikisinin de hava işaretleri olması, neredeyse anında ve doğal bir bağlantının işaretidir.

Kova burcu, bağımsızlıklarına oldukça değer verir, ancak sorun değil çünkü Terazi bazen biraz bencilleşir. Sağlıklı bir ilişki için sonunda dengelenir. İkiniz de çok sosyal, heyecanlı ve hafif kalplisiniz, ancak aynı zamanda mantıklı ve nesnel bir tarafınız da var. Bu karışık çanta, iki mükemmel iletişimci arasında harika konuşmalar sağlar. Gece yarısı düşünceleriniz hakkında konuşmak için diğerini saat 2’de kolayca arayabilirsiniz.

Bu ilişkide her zaman gökkuşakları ve kelebekler olmaz. Bir Terazi, bir Kova’nın asi tarafını kolayca ateşleyebilecek şekilde otoriter hale gelebileceğinden işler zorlaşabilir. Bu yüzden birbirinizin ayağına basmamaya çalışın.

Bu eşleştirme, en iyi arkadaşınla çıktığın zamana iyi bir örnektir. Eğleniyorsun ve her şey hakkında konuşuyorsun, ama biraz yalnız kalmak istediğinde bunu anlayabiliyorlar.

Terazi ve Aslan

Bu iki işaret kesin bir güç çiftidir . Terazi ve Aslan, fark edilmek ve ilgi odağı olmak için güçlü bir arzuya sahiptir. Aslan burcu size hava atmak ister ve Terazi bir kaide üzerine oturtulmaktan hoşlanır.

Aslanlar ilişkilerinde baskındır ve Terazi doğal olarak kararsızdır, bu nedenle onlar için karar verecek birinin olması Terazi için harikadır. Bununla birlikte, Aslanlar işleri çok ileri götürebilir ve Terazi, yüzleşmekten tamamen kaçınmayı kabul edebilir.

Bu maç, karşıtların nasıl birbirini çektiğinin en iyi örneğidir. Teraziler daha entelektüel iken Aslanlar daha tutkuludur. Bu yin ve yang tipi bir ilişkidir.

İkisi de yaratıcı tutkularıyla birbirlerine ilham veriyor ve Aslan, Terazi’nin sonsuz sosyal becerilerine hayran kalacak. Terazi tartışmalardan hoşlandığından, iradeli bir Aslan’a sahip olmak, her şeyi ilginç tutacak ve her iki ortağı da ayak parmaklarında tutacaktır.

Terazi ve Yay

Bu işaretler, hem karizmatik hem de iyimser olmaları ve kesinlikle gerekli olana kadar yüzleşmekten kaçınmaları bakımından benzerdir. Teraziler, bu özelliklerin üzerlerine sıçrayacağı umuduyla Yay burcu’nun kendiliğindenliğine ve yoğunluğuna çekilir.

Bu eşleşmenin ilgi çekici bir yönü, Terazi’nin tefekküre değer vermesi ve son derece diplomatik olmasına rağmen, Yay’ın künt ve konuya çok fazla önem vermesidir. Böyle baktığınızda garip bir eşleşme ama iyi bir denge. Ve hepimiz Terazi’nin dengeyi ne kadar sevdiğini biliyoruz.

Venüs tarafından yönetilen Terazi kolayca aşık olur, Yay ise bağımsızlıkları nedeniyle onu bekleyecektir. Ama taahhüt ettiklerinde, bu sadece gerçekten aşık oldukları anlamına gelir; sadece sevgilerini kimseye vermezler.

Terazi’nin zayıf yönleri nelerdir?

Teraziler çatışmadan nefret eder, bu yüzden bir tartışma başlatacaksa fikirlerini kendilerine saklarlar, bu da yalnızca bastırılmış duygularla sonuçlanır. Bu nedenle Terazi bazen zayıf olarak kabul edilir.

Diplomasileri ve incelikleri geçerli olsa da, söylediklerini kastettiklerine güvenmek zor olabilir. Ayrıca, insanların hayatlarında hüsrana uğrayabilecekleri ve genellikle tembel olarak görülen bir karar vermek için bolca zaman alırlar.

Terazi kiminle evlenmeli?

Terazi, İkizler ile evlenmeli çünkü İkizler Terazi’nin birçok özelliğini paylaşır. Ama en önemlisi, romantizm için aynı güçlü arzuya sahipler.

Hava burçları olarak ikisi de çok sosyal ve iletişimsel insanlardır. Bu, her iki taraf da dışarı çıkmaya ve yeni şeyler denemeye açık olduğundan ve açık bir iletişim hattını koruduğundan, başarılı bir uzun vadeli ilişki kurma ve sürdürme konusunda başarılı olacaktır.

Her ikisi de tutkulu burçlardır ve Terazi, İkizler’in ilişkilerini romantik hale getirmek için yapacağı yatırımı takdir eder.

Teraziler, zamanlarının çoğunu o geleneksel, eski tarz romantizmi aramak için can atar ve genellikle harcarlar. Flört etmeye inanırlar ve romantik jestlere bayılırlar. Ve ister kelimelerle ister hediyelerle olsun, bu sevgiye karşılık vermekte kendilerine düşeni yapmakta hiçbir sorun yaşamazlar.

Yorum yapın